MyKETO Proteinové jídlo hovězí ragú s kuskusem

Budete překvapeni dobrou chutí tohoto proteinového jídla! Na jeho recepturu jsme velice pyšní! Dodá vašemu tělu vše, co při hubnutí potřebujete. Navíc je s rozmarýnovým extraktem, který používáme jako přírodní antioxidant namísto běžných syntetických látek. Vyvinuto, vyrobeno a ověřeno v ČR.

Zvolte variantu
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
2.1.2025
Možnosti doručení
Skladem (>10 ks)
Kód: 3305
Značka: MyKETO
345 Kč / ks 1,73 Kč / 1 g
Kategorie: Low carb hlavní jídla
Dieta: Bezlepková, Bezlaktózová, Bezvaječná
Fáze: 1. fáze, 2. fáze, 3. fáze, Udržovací fáze
Počet porcí: 1

Budete překvapeni příjemnou chutí tohoto proteinového jídla! Originální proteinová receptura s vitamíny, minerály a vlákninou, která vás skvěle zasytí a podpoří vaše hubnutí. Redukce váhy s proteinovou keto dietou MyKETO je rychlá a zároveň pohodlná. Ochutnáte už dnes?

Návod k použití:

Obsah sáčku nasypte do vhod­né nádoby, zalijte 180 - 200 ml vroucí vody a dob­ře promíchejte. Nechte 4 - 5 minut bobtnat, až je teplota pokrmu vhodná ke konzumaci. Intenzitu chuti a hustoty si můžete sami řídit množstvím přidané vody.

Upozornění:

Proteinové hovězí ragú s kuskusem, v prášku. Sypká směs pro přípravu pokrmu s vysokým obsahem bílkovin a vlákniny, s nízkým obsahem cukrů, s vitamíny a minerálními látkami. Dodržujte dostatečný denní příjem tekutin. Vzájemná kombinace protei­nových potravin MyKETO zajišťuje pestrost stra­vy a zároveň veškeré základní živiny v potřebném množství na 1 den. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C a rel. vlh­kosti do 60 %, zvýšená teplota může snížit trvan­livost produktu.

Alergeny: sója

Složení a výživové hodnoty: Podrobné složení i výživové hodnoty produktu naleznete na zadní straně etikety v galerii obrázků.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: