MyKETO Proteinový puding s příchutí bílá čokoláda

Proteinový pudink s příchutí lahodné bílé čokolá­dy. Stačí přidat vodu! Pochutnejte si na úžasně jemné chuti kvalitního proteinového pudinku. S vysokým obsahem proteinů, vitamínů a minerálů, které při hubnutí potřebujete! Obsahuje tři druhy proteinů – syrovátkový, hráškový a rýžový protein. Dodává kvalitní ověřenou a patentem chráněnou vlákninu Nutriose®, kterou u ketogenní diety oceníte. Tento dezert si zamilujete!

Zvolte variantu
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
27.12.2024
Možnosti doručení
Skladem (>10 ks)
Kód: 3296
Značka: MyKETO
320 Kč / ks 1,60 Kč / 1 g
Kategorie: Low carb dezerty
Dieta: Bezlepková, Bezsójová, Bezvaječná
Fáze: 2. fáze, 3. fáze, Udržovací fáze
Počet porcí: 1

Dopřejte si výjimečný požitek z chutného a vyváženého, přitom však zcela dietního proteinového pudinku!. Dopřejte si ho jako lahodnou svačinu či dezert ke kávě. Budete překvapeni plnou chutí té nejlepší bílé čokolády! Proteinové dezerty jsou tím pravým pro váš dietní režim. Nahraďte běžné sladkosti a různé pamlsky - dosáhněte svého cíle pohodlně a chytře s MKETO!

Návod k použití:

Obsah sáčku nasypte do vhodné sklenice, přilijte 200 - 220 ml převařené teplé vody a dobře rozmíchejte. Konzumujte teplé nebo stu­dené dle vaší chuti.

Upozornění:

Proteinový pudink s příchutí lahodné bílá čokolá­dy, se sladidlem, v prášku. Sypká směs pro přípra­vu pudingu s vysokým obsahem bílkovin, vitamí­ny a minerálními látkami. Dodržujte dostatečný denní příjem tekutin. Vzájemná kombinace protei­nových potravin MyKETO zajišťuje pestrost stra­vy a zároveň základní živiny. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C a rel. vlh­kosti do 60 %, zvýšená teplota může snížit trvan­livost produktu.

Alergen: laktóza

Složení a výživové hodnoty: Podrobné složení i výživové hodnoty produktu naleznete na zadní straně etikety v galerii obrázků.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: